Aloe

(Aloe)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Aloe

  • Kleurenpracht
    De bloem van de Aloe is een echte blikvanger met zijn elegante, cilindrische vorm en levendige kleuren: van rood, oranje en geel tot prachtige pastelkleuren.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Aloe heeft een opvallende vorm!
  • Symbolische betekenis
    De Aloe staat symbool voor heling, bescherming en geluk, vanwege het bevorderen van een gezonde en positieve omgeving.

Alles over de Aloe

De sappige bladeren van de Aloe staan bekend om hun geneeskrachtige gel, die al lang wordt gebruikt voor huidverzorging en helende doeleinden. Maar het is zijn sierlijke bloei die het enthousiasme in bloemisten aanwakkert.

De bloem van de Aloe is een echte blikvanger met zijn elegante, cilindrische vorm en levendige kleuren: van rood, oranje en geel tot prachtige pastelkleuren.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Aloe is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in bruidsboeketten en bijzondere bloemstukken. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Aloe in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Aloe. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Aloe. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Aloe, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer