Alpinia Purpurata

(Rode gember)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Alpinia Purpurata

  • Kleurenpracht
    Het heldere rood van de Alpinia Purpurata is levendig en intens, waardoor het direct de aandacht trekt.
  • Stijlvolle toepassingen
    Door de opvallende bloemen van de Alpinia Purpurata worden ook wel struisvogelpluimen genoemd. Deze bloem voegt een exotisch en kleurrijk element toe aan elk boeket.
  • Symbolische betekenis
    De Alpinia Purpurata staat symbool voor passie, schoonheid en vitaliteit. De bloem wordt vaak gebruikt voor het uitdrukken van intense emoties en het vieren van het leven.

Alles over de Alpinia Purpurata

Deze bloem verrijkt je assortiment met zijn opvallende schoonheid en exotische uitstraling: de adembenemende rode gember. Met zijn intense kleur en unieke vorm is de Alpinia Purpurata een absolute musthave voor elke bloemist. Met hun sierlijke vorm en weelderige textuur voegen ze een vleugje passie en exotisme toe aan elk boeket of boeket. De rode gember is de perfecte keuze om je creaties net even wat extra's te geven.

Wat de vorm betreft, zijn de bloemen van de rode gember uniek en onderscheidend. Ze lijken op exotische vogels die hun vleugels uitslaan, waardoor ze een opvallende en indrukwekkende aanwezigheid hebben.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Alpinia Purpurata in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Alpinia Purpurata. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Alpinia Purpurata. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Alpinia Purpurata, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer