Ananas

(Ananas)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Ananas

  • Kleurenpracht
    De Ananas heeft een kenmerkende gele kleur, die zowel levendig als opvallend is.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Ananas is een opvallende en herkenbare plant. Met zijn unieke vorm, valt deze plant overal op en geeft hij aan elke omgeving een exotisch tintje.
  • Symbolische betekenis
    De Ananas staat symbool voor gastvrijheid, vriendschap en welvaart en staat voor het verwelkomen van gasten.

Alles over de Ananas

Uiteraard staat de Ananas plant vooral bekend om haar vrucht, maar de plant zelf is ook prachtig! Opvallend door haar unieke bladeren is de ananasplant een absolute musthave voor elke plantenliefhebber. De plant geeft gelijk een tropisch gevoel op elke plek waar deze staat. Of het nou op kantoor of in de woonkamer is, altijd voeg je een stukje frisheid toe!

Naast zijn esthetische waarde is de plant ook nog eens makkelijk in onderhoud. Het is een relatief gemakkelijke plant om te verzorgen. Met de juiste hoeveelheid licht, water en aandacht zal de ananasplant prachtig groeien. Hierdoor genieten je klanten jarenlang van deze vrolijke plant.

En laten we het niet vergeten: de ananasplant produceert daadwerkelijk vruchten! Het duurt wel even voordat de plant volgroeid is en vruchten begint te dragen, maar het is het een opwindende ervaring voor elke plantenliefhebber om hun eigen ananas te zien groeien. Daarnaast heeft de ananasplant ook een symbolische betekenis. Het staat voor gastvrijheid, vriendschap en warmte. Het perfecte cadeau om te geven én te krijgen dus.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Ananas in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Ananas. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer