Antirrhinum

(Leeuwenbek)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Antirrhinum

  • Kleurenpracht

    De Antirrhinum is verkrijgbaar in een breed kleurenpalet, zoals rood, roze, geel, oranje, paars en wit.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Antirrhinum is een elegante bloem en heeft en een speelse stijl door sprekende kleuren. Hierdoor is deze bloem een levendig en vrolijk element in boeketten en bloemstukken.

  • Symbolische betekenis

    De Antirrhinum staat symbool voor kracht, trots en vriendschap, waardoor deze bloem vaak wordt gebruikt om moed en waardering uit te drukken.

Alles over de Antirrhinum

De Leeuwenbek, ook wel bekend als Antirrhinum, is een opvallende en kleurrijke bloem waar prachtige boeketten mee gemaakt kunnen worden. Het is een rechtopstaande, lange, slanke steel met kenmerkende, buisvormige bloemen met twee lippen die lijken op de bek van een leeuw.

Deze bloemen zijn er in een palet aan kleuren, waaronder rood, roze, geel, oranje, paars en wit. Hierdoor worden ze veel gebruikt om heldere accenten aan boeketten en bloemstukken.

De Leeuwenbek is een bloem die gemakkelijk te kweken en te verzorgen is.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Antirrhinum is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in allerlei soorten boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Antirrhinum in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Antirrhinum. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Antirrhinum. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Antirrhinum, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer