Aster

(Aster)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Aster

  • Kleurenpracht
    Aster komt in verschillende kleuren voor, waaronder paars, roze, blauw, wit en geel.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Aster is een prachtige delicate bloem. Door haar felle kleuren geeft ze een levendig effect aan elk boeket!
  • Symbolische betekenis
    De Aster staat symbool voor vreugde en positiviteit uit en zijn dus perfect om een vriendschap te vieren of iemand succes te wensen.

Alles over de Aster

De Aster, die haar naam ontleent aan het Griekse woord ‘astér’, wat ster betekent, straalt als geen ander in het bloemrijk. De aster is een bloem die van nature een symbool is van liefde, geduld en elegantie.

De Aster is een toonbeeld van diversiteit en komt in een uitgebreid kleurenpalet - van koninklijk paars tot zachtroze en van stralend wit tot levendig blauw. Met haar vele delicate bloemblaadjes die zich rond een stralend centrum wikkelen, is zij een waar meesterwerk van Moeder Natuur.

Deze vrolijke bloemen voegen een vleugje kleur toe aan gemengde boeketten, maar doen het ook erg goed in herfstboeketten en veldboeketten. Asters gedijen ook goed in droogboeketten: hun kleine bloemen drogen mooi en behouden hun kleur.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Aster is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in Vaderdagsboeketten en andere bloemstukken, zoals vriendschapsboeketten of veldboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Aster in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Aster. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer