Banksia

(Banksia)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Wat je moet weten als bloemist over de Banksia

  • Kleurenpracht
    De Banksia is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals geel, oranje en rood.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Banksia voegt een exotisch en artistiek element toe aan elke setting en pakt hoogstwaarschijnlijk de volledige aandacht in een boeket.
  • Symbolische betekenis
    De Banksia staat symbool voor veerkracht, doorzettingsvermogen en overvloed.

Alles over de Banksia

Een bloem die in ongeveer elk boeket een hoofdrol speelt: de prachtige Banksia. Door de unieke vormen, betoverende kleuren en ongeëvenaarde textuur trekt de Banksia hoe dan ook de aandacht in een boeket.

De Banksia is echt een bloem met karakter. De opvallende kegelvormige bloemen, bedekt met fijne, puntige bloemblaadjes, creëren een dramatisch en exotisch effect. Of je nu een boeket samenstelt, een tafelarrangement maakt of een bruidsboeket ontwerpt, Banksia zal altijd een perfecte aanvulling op het boeket zijn.

De Banksia is niet alleen erg mooi, maar ook duurzaam en lang houdbaar. De bloemen behouden hun vorm en kleur zelfs nadat ze zijn gedroogd, perfect dus voor een decoratiestuk. Ook is de Banksia verkrijgbaar in allerlei kleuren. Dit maakt de Banksia een super veelzijdige bloem!

Je kunt je creativiteit de vrije loop laten met de unieke vormen, levendige kleuren en ongeëvenaarde textuur van deze prachtige bloem.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Banksia is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in rouwboeketten en andere bloemstukken. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Banksia in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Banksia. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer