Brassica

(Sierkool)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Brassica

  • Kleurenpracht
    De Brassica is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals paars, wit, roze en groen.
  • Stijlvolle toepassingen
    Met zijn opvallende, gelaagde bloemhoofdjes voegt de Brassica een unieke uitstraling toe aan elke setting.
  • Symbolische betekenis
    De Brassica staat symbool voor overvloed, gezondheid en geluk. De bloem wordt vaak geassocieerd met voorspoed en welvaart, en kan dienen als symbool van welzijn en vruchtbaarheid.

Alles over de Brassica

Het is misschien niet de eerste steel waar je aan zou denken, maar de Brassica is een mooie, veelzijdige plant die zowel in de tuin als in bloemstukken kan worden gebruikt. Deze plant, ook bekend als sierkool, is niet alleen mooi, maar heeft ook veel symbolische betekenis.

De Brassica is een plant die oorspronkelijk uit Europa komt en kun je herkennen aan zijn grote bladeren en bloemhoofden. Het is een plant die goed groeit in vochtige grond en wordt vaak gebruikt in de keuken of als decoratie in een bloemstuk. De plant is er in het roze,wit, paars en groen.

De Brassica heeft niet alleen een mooie uitstraling, maar heeft ook verschillende symbolische betekenissen. De bloem staat voor doorzettingsvermogen en kracht, ideaal dus voor een jubileum.

Dus ben je opzoek naar een plant die geschikt is voor jubilea, dan is de Brassica geschikt voor jouw assortiment. Voeg deze mooie plant toe aan je assortiment en maak de mooiste creaties voor jouw klanten!

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Brassica is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in kerstboeket en andere bloemstukken. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Brassica in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Brassica. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer