Bupleurum

(Sikkelgoudscherm)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Bupleurum

  • Kleurenpracht

    De Bupleurum staat bekend om zijn heldere gele kleur.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Bupleurum is meestal klein en geel van kleur. De bloemblaadjes groeien in dichte schermen aan het einde van de stengels, waardoor ze een luchtige en elegante uitstraling hebben.

  • Symbolische betekenis

    De Bupleurum staat symbool voor doorzettingsvermogen en vastberadenheid.

Alles over de Bupleurum

Bupleurum, ook wel Goudscherm, is een echte alleskunner. Bupleurum past zich moeiteloos aan aan verschillende stijlen en thema’s. Het is een veelzijdige bloem die niet in je assortiment mag ontbreken.

Het speelse groen van de stengels en bladeren biedt een prachtig contrast met andere bloemen en kan de perfecte aanvulling zijn op zowel levendige kleurenschema's als zachte pasteltinten. Bupleurum voegt een vleugje lichtheid toe aan arrangementen en zorgt voor een natuurlijk effect.

Bupleurum staat symbool voor veerkracht en standvastigheid. De naam van de bloem is afgeleid van het Griekse woord ‘boupleuron’, wat ossenrib betekent, verwijzend naar de stevigheid van de bladeren.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Bupleurum is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in boeketten en andere bloemstukken. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Bupleurum in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Bupleurum. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Bupleurum. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Bupleurum, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer