Callicarpa

(Schoonvrucht)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Callicarpa

  • Kleurenpracht

    De Callicarpa is voornamelijk bekend om zijn paarse bessen, maar er zijn ook varianten met witte en roze bessen beschikbaar.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Callicarpa heeft prachtige bessen die echt opvallen in decoratieve boeketten en arrangementen.

  • Symbolische betekenis

    De Callicarpa staat symbool voor voorspoed, welvaart en overvloed.

Alles over de Callicarpa

Ben je op zoek naar opvallende takken? Dan is de Callicarpa de perfecte keuze! Deze takken vallen op door zijn spectaculaire paarse bessen die in grote aantallen aan de takken groeien. Het is echt een lust voor het oog!

Hij bloeit in de zomer met kleine, roze bloemetjes die later plaatsmaken voor de opvallende paarse bessen. Deze bessen blijven lang aan de tak zitten en zijn daarom perfect om te gebruiken in boeketten en bloemstukken. De Callicarpa is dan ook een populaire keuze voor herfst- en winterarrangementen.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Callicarpa is een prachtige snijheester die vaak wordt gebruikt in najaarsboeketten en Halloweenbloemstukken. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Callicarpa in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Callicarpa. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Callicarpa. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Callicarpa, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer