Consolida

(Ridderspoor)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Consolida

  • Kleurenpracht
    Consolida is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waaronder wit, roze, paars, blauw en rood.
  • Stijlvolle toepassingen
    Consolida is een bloem met stijlvolle toepassingen. Met zijn slanke, torenhoge bloemaren voegt deze bloem elegantie toe aan elk boeket of arrangement.
  • Symbolische betekenis
    De Consolida staat symbool voor lichtheid, vrolijkheid en een speelse geest. De bloemen geven een optimistisch gevoel en zijn perfect om een levendige sfeer te creëren.

Alles over de Consolida

Maak kennis met de prachtige Consolida, ook wel bekend als Ridderspoor. Deze bloem doet een boeket echt opvallen en voegt een bijzondere touch toe aan elk boeket. De Consolida is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, blauw, roze en paars. De bloemen staan in lange, slanke bloemstengels en lijken door de vorm op een soort torentjes.

De Consolida is een eenjarige plant die in de zomermaanden bloeit en ook in langere lengtes wordt aangevoerd. Het is een ideale bloem om te gebruiken in boeketten met een natuurlijke uitstraling. De Consolida is een sterke bloem die goed tegen warmte kan.

Bovendien is de Consolida ook geliefd bij vlinders en bijen, leuk voor in een boeket op de tuintafel.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Consolida is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in zomerboeketten en plukboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Consolida in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Consolida. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Consolida. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Consolida, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer