Craspedia

(Trommelstokjes)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Craspedia

  • Kleurenpracht

    De Craspedia komt voornamelijk tot uiting in de heldere gele tinten van de bloem, wat zorgt voor een krachtig contract met anderen bloemen in een boeket.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Craspedia heeft een opvallend uiterlijk! Zijn bolvormige kopje, dat bestaat uit kleine gele bloemetjes, staat bovenop een lange, dunne steel.

  • Symbolische betekenis

    De Craspedia staat symbool voor vreugde en energie. De heldere gele bloem springt in het oog, waardoor de bloem in boeketten en bloemstukken een vrolijke en levendige sfeer te creëren.

Alles over de Craspedia

De Craspedia, ook wel bekend als de 'gele trommelstok'. Tja, als je de bloem ziet dan snap je wel waarom. Het is een unieke bloem die oorspronkelijk uit Australië komt. Deze kleine, ronde bloemen hebben een gele kleur en een textuur die lijkt op een soort van trommelstokje. Door hun opvallende uiterlijk zijn Craspedia's populair geworden in boeketten. Daarnaast zijn ze ook lang houdbaar. Ze worden voor allerlei gelegenheden gebruikt.

Je klanten zullen deze bloem geweldig vinden. Hun speelse en vrolijke uitstraling maakt ze perfect voor het creëren van levendige en kleurrijke boeketten en arrangementen. Een klein zonnetje op een steeltje! Deze bloem leent zich ook heel goed om te drogen; hij behoudt dan zijn mooie gele kleur.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Craspedia is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in veldboeketten en andere speelse bloemstukken. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Craspedia in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Craspedia. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Craspedia. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Craspedia, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer