Delphinium

(Ridderspoor)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Delphinium

  • Kleurenpracht
    Delphinium hebben een diepe, intense kleur die contrasteert met de groene stelen en bladeren. De levendige kleuren maken de Delphinium een populaire keuze voor het toevoegen van kleuraccenten in een arrangementen.
  • Stijlvolle toepassingen
    Door de Delphinium zijn hoge, slanke bloemstelen en dichte bloemtrossen voegt hij een verfijning toe aan elk arrangement. De bloemen worden gebruikt als blikvanger in een boeket, daarom is de bloem toepasbaar bij formele gelegenheden, zoals bruiloften.
  • Symbolische betekenis
    De Delphinium staat symbool voor gratie, grootsheid en waardigheid. Vanwege de langwerpige vorm wordt de Delphinium ook geassocieerd met de speer van een ridder, dit staat symbool voor moed en vastberadenheid.

Alles over de Delphinium

Als bloemist ben je waarschijnlijk bekend met de Ridderspoor. Een prachtige en elegante bloem die vaak wordt gebruikt in boeketten en arrangementen. Ridderspoor, ook wel bekend als Delphinium, is een meerjarige plant die verkrijgbaar is in blauw, paars, roze, wit en geel.

Delphinium is een populaire bloem door de slanke stelen en opvallende bloemen. De lengtes van de bloemen kunnen een paar centimeter tot wel een halve meter hoog worden. De bloemblaadjes zijn zacht en fluweelachtig en geven een prachtige uitstraling aan elk boeket. Deze bloem staat symbool voor lichtheid, openhartigheid en liefde. Daarnaast ziet de bloem er ook nog eens erg elegant uit.

Ridderspoor is een van de populairste bloemen onder bloemisten. De bloem is perfect om te gebruiken in boeketten vanwege zijn zachte kleuren en elegante uitstraling.

Als je op zoek bent naar een bloem die elegantie en verfijning toevoegt aan elk bloemstuk, dan is Delphinium een geweldige keuze. Het zal je klanten versteld doen staan met zijn prachtige uitstraling en symboliek, en zal een vleugje romantiek toevoegen aan elke gelegenheid.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Delphinium is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in veldboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Delphinium in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Delphinium. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer