Forsythia

(Chinees klokje)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Forsythia

  • Kleurenpracht

    De Forsythia is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, roze en lila.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Forsythia biedt stijlvolle toepassingen in diverse bloemstukken.

  • Symbolische betekenis

    De Forsythia staat symbool voor liefde, vreugde en harmonie en creëert een vrolijke en uitnodigende sfeer.

Alles over de Forsythia

Verwelkom de lente met de Forsythia, een stralende struik die het seizoen van vernieuwing viert met overvloed aan heldere, gouden bloemen. Als één van de eerste planten die in de lente bloeien, zorgt de Forsythia, ook wel Chinees klokje genoemd, weer voor wat vrolijkheid na een kale winter.

Forsythia zie je vaak terug in landschapsarchitectuur vanwege zijn aantrekkelijke bloemen en de snelheid van groei. De takken met bloemen worden ook vaak binnenshuis gebracht voor een mooie lentesfeer.

Het Chinees klokje ziet er niet alleen prachtig uit, maar is ook ongelooflijk sterk en onderhoudsarm. Het is een snelgroeiende struik die veel verschillende bodemomstandigheden en lichtniveaus kan hebben. Ondanks de naam Chinees klokje, omvat het geslacht Forsythia zowel Aziatische als Europese soorten.

Voeg het Chinees klokje toe aan je assortiment en bied je klanten de vreugde van een vroege lente in huis. Duik in de wereld van de Forsythia en maak de mooiste creaties met deze bloem.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Forsythia is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt als monoboeket of in bruidsboeketten en romantische boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Forsythia in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Forsythia. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Forsythia. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Forsythia, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer