Gossypium

(Katoenplant)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Wat je moet weten als bloemist over de Gossypium

  • Kleurenpracht
    De Gossypium is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, geel en roze.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Gossypium, valt op door de katoen die erop zit. Met zijn delicate bloemen en zachte textuur voegt de Gossypium een vleugje elegantie en zachtheid toe aan een boeket.
  • Symbolische betekenis
    De Gossypium staat symbool voor zuiverheid, comfort en welzijn.

Alles over de Gossypium

Ben je op zoek naar een verassing in je winkel? Dan is de Gossypium precies wat voor jou. De Gossypium staat namelijk bekend als de Katoenplant. Katoen staat natuurlijk vooral bekend om haar rol in de kledingindustrie, echter heeft deze plant ook prachtige bloemen die perfect zijn in een boeket.

De Gossypium heeft geelachtige, witte of roze bloemen die lijken op klokbloemen. Deze bloemen hebben een lange steel en bloeien meestal in de zomermaanden. Als de bloemen zijn uitgebloeid, verschijnen er capsules op de plant die gevuld zijn met katoenpluis. De bloem is familie van de Malvaceae.

Naast het prachtige uiterlijk, hangt er ook symboliek aan de Gossypium. In de bloemenwereld staat katoen symbool voor zuiverheid, tederheid en comfort. Dit maakt het een goede optie voor bijvoorbeeld huwelijks- of geboorteboeketten.

Kortom, de Gossypium is een prachtige bloem met een symbolische betekenis die het zeker waard is om in jouw assortiment op te nemen. Voeg deze veelzijdige bloem toe aan je boeketten en arrangementen om een elegante en stijlvolle uitstraling te creëren die perfect past bij verschillende gelegenheden.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Gossypium is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in bruidsboeketten geboorteboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Gossypium in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Gossypium. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Gossypium. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Gossypium, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer