Helleborus

(Kerstroos)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Helleborus

  • Kleurenpracht
    De Helleborus is beschikbaar in een breed aantal kleuren om van te genieten, veel voorkomende kleuren zijn wit, paars en roze.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Helleborus heeft een prachtige uitstraling, de bloem is meestal hangend naar beneden gericht, waardoor ze een elegante en sierlijke indruk maken.
  • Symbolische betekenis
    De Helleborus staat symbool veerkracht en doorzettingsvermogen, omdat de bloem bloeit wanneer andere bloemen in rust zijn.

Alles over de Helleborus

Gracieus en elegant, dat is de Helleborus. Deze bloem, die ook wel de Kerstroos wordt genoemd, behoort tot de familie van de Ranunculaceae.

De Helleborus is verbazingwekkend sterk, ook al oogt ‘ie vaak teer. Terwijl andere bloemen zich terugtrekken in hun winterslaap, schenkt de Helleborus ons deze prachtige bloemen. Je wordt getrakteerd op grote witte bloemen, met in het hart een prachtige kroon van meeldraden.

De Helleborus bloem voelt zich thuis in verschillende soorten boeketten. Of je nu kiest voor een romantische compositie met rozen en lelies, of een ingetogen boeket met veldbloemen, de Helleborus voegt altijd een vleugje betovering toe.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Helleborus is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in kerstboeket en winterse boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Helleborus in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Helleborus. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Helleborus. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Helleborus, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer