Hypericum

(Sint-Janskruid)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Hypericum

  • Kleurenpracht

    Hypericum is verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals rood, oranje, geel en groen. Deze soort voegt levendigheid toe aan boeketten en bloemstukken.

  • Stijlvolle toepassingen

    Hypericum, ook bekend als hertshooi of Sint-Janskruid, heeft een veelzijdige stijl met kleine bloemetjes en opvallende bessen.

  • Symbolische betekenis

    Hypericum staat symbool voor genezing, bescherming en geluk en wordt vaak gebruikt in boeketten en decoraties om positieve energie en welzijn over te brengen.

Alles over de Hypericum

Haal de herfst in huis met de Hypericum, ook wel bekend als Sint-Janskruid. Hypericum is een langedagplant die van nature in de zomer bloeit. De zonnig gele bloemen groeien uit tot decoratieve bessen. Rood, oranje en bruin zijn de bekendste kleuren, maar er zijn ook witte, gele, groene en pastelkleurige bessen. Deze glanzende bessen zijn een echte toevoeging aan ieder boeket en zorgt voor lekker veel variatie.

Hypercium wordt jaarrond aangevoerd vanuit Afrika. De Hypericum van Nederlandse bodem wordt geoogst vanaf de zomer tot de eerste vorst. Wanneer het bij ons te koud of te nat is, worden de bloemen geïmporteerd.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Hypericum is een prachtige tak bessen die vaak wordt gebruikt in herfstboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Hypericum in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Hypericum. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Hypericum. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Hypericum, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer