Iris

(Iris)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Iris

  • Kleurenpracht
    De Iris is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder paars, blauw, geel, wit en sommige bloemen hebben zelfs twee kleuren.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Iris voegt een tijdloos en verfijnd element toe aan boeketten en bloemstukken.
  • Symbolische betekenis
    De Iris staat symbool voor wijsheid, moed en hoop, waardoor het een bloem is die vaak wordt gebruikt om positieve en inspirerende boodschappen over te brengen.

Alles over de Iris

Zit er een Iris in een boeket? Dan heeft iemand een speciale boodschap voor je. Deze bloem is hierdoor perfect om te verwerken in bijzondere en feestelijke boeketten.

Deze bloem heeft onopvallende, lange, zwaardvormige bladeren, maar hele opvallende en kleurrijke bloemen.

De veelzijdigheid van deze bloem maakt het een ideale keuze voor zowel weelderige, romantische arrangementen als eigentijdse, minimalistische composities. Van bruiloften tot jubilea, de Iris voegt een vleugje verfijning en betekenis toe aan elke gelegenheid.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Iris is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in voorjaarsboeketten die een boodschap overbrengen of in Paasboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Iris in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Iris. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Iris. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Iris, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer