Jatropha

(Flessenplant)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Jatropha

  • Kleurenpracht

    De Jatropha heeft een rode tint, waardoor ze direct de aandacht trekken. De toevoeging van oranje en gele accenten voegt nog meer diepte toe.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Jatropha heeft een compacte, bolvormige structuur met veel kleine bloemblaadjes die dicht op elkaar zijn gerangschikt.

  • Symbolische betekenis

    De Jatropha staat symbool voor liefde, passie en vitaliteit vanwege zijn heldere rode kleur.

Alles over de Jatropha

Een bijzondere verschijning: de Jatropha, ook wel de Flessenplant genoemd. Met zijn opvallende bloemen is het een spektakelstuk op tafel. Deze bloem wordt veel gebruikt in kerstarrangementen, maar doet het ook heel goed in herfstboeketten.

De felgekleurde bloemen van de Jatropha passen goed in vrolijke en tropische bloemstukken of moderne arrangementen. Houd rekening met de vorm van de Jatropha bij het samenstellen van het boeket.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Jatropha in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Jatropha. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Jatropha. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Jatropha, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer