Kniphofia

(Vuurpijl)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Kniphofia

  • Kleurenpracht
    Kniphofia is er in allerlei kleuren, variërend van geel en oranje tot rood en roze.
  • Stijlvolle toepassingen
    Kniphofia, ook wel bekend als vuurpijl, valt behoorlijk op. Het voegt aan elk boeket een exotisch element toe en zal altijd een blikvanger zijn in een boeket.
  • Symbolische betekenis
    De Kniphofia staat symbool voor vurigheid, gedrevenheid en vasthoudendheid door de felle kleuren en opvallende hoogte van deze plant.

Alles over de Kniphofia

Wil je echt een knallend boeket maken? Dan is de Kniphofia net een bloem voor jou. De bloem staat ook wel bekend als de vuurpijl en dat is niet voor niets. De bloem is namelijk super opvallend met zijn felle kleuren. Pas op met deze bloem, want hij zal snel de aandacht pakken in elk boeket.

Voeg deze spectaculaire bloem toe aan je assortiment en maak de mooiste creaties met deze bijzondere bloem. Deze bloem zal hoe dan ook populair zijn in je winkel!

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Kniphofia is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt als eyecatcher in vrolijke boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Kniphofia in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Kniphofia. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Kniphofia. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Kniphofia, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer