Lepidium

(Kruidkers)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Lepidium

  • Kleurenpracht

    Lepidium kunnen een gevoel van tederheid en romantiek oproepen door de witte en roze kleuren.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Lepidium heeft een luchtige en lichte uitstraling. De bloem is subtiel en bescheiden, wat zorgt voor tedereid en elegantie in je boeket.

  • Symbolische betekenis

    De Lepidium staat symbool voor frisheid, vernieuwing en groei, vanwege de hoop en het begin van iets nieuws.

Alles over de Lepidium

Lepidium, ook wel bekend als Kruidkers. Deze bloemen hebben mooie lange en sierlijke stelen en fijne, kleine bloemetjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, roze en paars, en zijn perfect voor gebruik in boeketten en arrangementen.

Wat Lepidium een extra dimensie geeft, is dat ze niet alleen mooi zijn, maar ook een frisse en peperachtige geur hebben. Deze geur is subtiel maar toch aanwezig, dat voegt toch wat toe aan een boeket.

Als bloemist kan het opnemen van Lepidium in het assortiment een geweldige manier zijn om klanten te laten kennismaken met deze prachtige bloem. Hun lange stelen maken ze perfect voor het creëren van een arrangement met andere lange bloemen.

Daarnaast maakt het je winkel nog aantrekkelijker door de heerlijke geur die deze bloem verspreidt. Zo creëer je weer unieke bloemstukken die zeker de aandacht trekken.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Lepidium is een prachtige bloem met veel fris groen. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Lepidium in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Lepidium. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Lepidium. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Lepidium, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer