Leucanthemum

(Margriet)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Leucanthemum

  • Kleurenpracht
    Leucanthemum is bekend om haar witte bloemblaadjes met geel in het midden.
  • Stijlvolle toepassingen
    Met de stralende witte bloemblaadjes en geelhartige bloemhoofdjes van de Leucanthemum voegt het een fris en tijdloos element toe aan bloemstukken.
  • Symbolische betekenis
    De Leucanthemum staat symbool voor onschuld, zuiverheid en eenvoud. Hierdoor kun je de bloem perfect gebruiken bij bijvoorbeeld bruiloften.

Alles over de Leucanthemum

Een echte klassieker: de Leucanthemum, ook wel bekend als de Margriet. Breng nog meer blijdschap in het leven van je klanten met de prachtige Leucanthemum. Deze witte bloem met een geel hart is een symbool van onschuld en zuiverheid en is een van de bekendste bloemen in Nederland. Er zijn een aantal variaties op de bloemen, zo hebben sommige dubbele blaadjes en andere weer wat meer lichtroze bloemblaadjes. Van oorsprong komt deze bloem voor in Europa en Azië.

De Margriet is een veelzijdige bloem die kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan arrangementen en boeketten.

Deze klassieker kan niet ontbreken in je assortiment. Maak met deze bloem de mooiste creaties voor voorjaarsboeketten. Een bloem die echt wat toevoegt aan jouw winkel!

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Leucanthemum is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in voorjaarsboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Leucanthemum in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Leucanthemum. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Leucanthemum. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Leucanthemum, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer