Moluccella

(Klokken van Ierland)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Moluccella

  • Kleurenpracht

    De Moluccella staat bekend om zijn heldergroene kleur. De groene tint en bloeiwijze is uniek, waardoor de bloem direct opvalt in bloemstukken.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Moluccella staat bekend om zijn unieke vorm en heldergroene kleur. Het is niet de bloem, maar het kelkblad dat de vorm van een klokje heeft, zorgt voor de decoratieve waarde.

  • Symbolische betekenis

    De Moluccella staat symbool voor geluk, frisheid en voorspoed vanwege de opvallende vorm en kleur.

Alles over de Moluccella

De Moluccella staat bekend als Klokken van Ierland. De Molucella heeft opvallend groene, sierlijke stelen die een flinke lengte kunnen hebben, soms wel tot 70 centimeter. Aan elk van deze slanke stelen groeien rondom meerdere kelkbladeren die de vorm van een klokje hebben, vandaar de naam Klokken van Ierland.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Moluccella is een opvallende bloem. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Moluccella in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Moluccella. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Moluccella. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Moluccella, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer