Moluccella

(Klokken van Ierland)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Moluccella

  • Kleurenpracht
    De Moluccella staat bekend om zijn heldergroene kleur. De groene tint is levendig en intens, waardoor de bloem direct opvalt in bloemstukken.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Moluccella staat bekend om zijn unieke vorm en heldergroene kleur. Hoewel het technisch gezien geen bloem is, maar een kelkblad, wordt het vaak beschouwd als een bloem vanwege zijn decoratieve waarde.
  • Symbolische betekenis
    De Moluccella staat symbool voor geluk, frisheid en voorspoed vanwege de opvallende vorm en kleur.

Alles over de Moluccella

De oorsprong van deze weelderige bloem bevindt zich in de groene heuvels van Ierland: de Moluccella. Deze bloemen worden niet voor niets de Bells of Ireland (Klokken van Ierland) genoemd!

De Moluccella staat bekend om zijn opvallende, sierlijke spikes die een indrukwekkende hoogte kunnen bereiken, soms wel tot 70 centimeter. Elk van deze slanke spikes is prachtig bezaaid met minuscule, lichtgroene bloemen die samen een verbluffend klokkenspel creëren, vandaar de naam "Bells of Ireland." De frisse en levendige groene kleur van de bloemen is een lust voor het oog en brengt onmiddellijk een gevoel van rust en natuurlijke schoonheid met zich mee.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht, heeft de Moluccella een lang vaasleven. Dat betekent: lekker lang genieten van deze bloem. Bovendien staat deze bloem symbool voor geluk, voorspoed en gelukzaligheid, waardoor het een goede keuze is voor speciale gelegenheden en vieringen.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Moluccella is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in bruidsboeketten en feestelijke bloemstukken. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Moluccella in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Moluccella. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer