Muscari

(Blauw druifje)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Muscari

  • Kleurenpracht
    De meest opvallende en populaire kleur is het diepe, levendige blauw. Ook is de Muscari in het wit en andere tinten blauw beschikbaar.
  • Stijlvolle toepassingen
    Vanwege de compacte vorm en het mooie kleurenpalet is de Muscari levendige toevoeging in jouw bloemstukken of boeketten.
  • Symbolische betekenis
    De Muscari staat symbool voor hoop en vernieuwing. De bloem komt vroeg in het voorjaar op en begint daarmee het een nieuw groeiseizoen.

Alles over de Muscari

Een prachtige voorjaarsbloem om je assortiment mee te verrijken is de Muscari, ook wel Druifje genoemd.

Blauwe druifes worden maar 20 tot 30 centimeter hoog. Je kunt ze of solo in een vaasje zetten of verwerken in lage boeketjes (bijvoorbeeld met Sneeuwklokjes en Hyacint). Houd er dan rekening mee dat de druifjes in de vaas nog gewoon doorgroeien

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Muscari is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in voorjaarsboeketjesJe vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Muscari in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Muscari. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Muscari. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Muscari, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer