Ornithogalum

(Vogelmelk)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Ornithogalum

  • Kleurenpracht

    De Ornithogalum is verkrijgbaar in vele tinten wit, geel en oranje.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Ornithogalum groeit in de vorm van een piramide en je hebt ze naast de witte ook in het oranje en geel. heeft zes bloemblaadjes met een groen hartje in het midden. De vorm van de bloem doen denken aan een vogelnestje. De Ornithogalum Saundersiae heeft lange stelen. Uit de knop komen witte stervormige bloemen tevoorschijn die geleidelijk open gaan.

  • Symbolische betekenis

    De Ornithogalum staat symbool voor zuiverheid en onschuld.

Alles over de Ornithogalum

Weinig bloemen zijn zo rank en elegant als de Ornithogalum. Deze opvallende bolbloem verdient het om in de schijnwerpers gezet te worden! De Ornithogalum Saundersiae is een opvallende verschijning door zijn enorme lengte en een zee met witte stervormige bloemen. De andere soorten Ornithogalum zijn iets minder lang en bloeien in kleuren wit, geel en oranje.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Ornithogalum is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in boeketten.Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Ornithogalum in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Ornithogalum. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Ornithogalum. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Ornithogalum, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer