Oxypetalum

(Tweedia caerulea)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Oxypetalum

  • Kleurenpracht
    De Oxypetalum is meestal blauw van kleur, maar er zijn ook variëteiten met witte, roze of paarse bloemblaadjes.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Oxypetalum heeft stervormige bloemblaadjes die elegant uitlopen vanuit een centrale kern aan een steel met een fluweelachtige groene blaadjes.
  • Symbolische betekenis
    De Oxypetalum staat symbool voor vrede, zuiverheid en hoop. Het verwijst naar de legende dat deze bloem verscheen boven de stal waar Jezus werd geboren.

Alles over de Oxypetalum

Ben je nog op zoek naar wat exotisch uit Zuid-Amerika in je winkel? Dan is de Oxypetalum precies iets voor jou! Deze bloem, ook wel bekend als 'Tweedia caerulea' of 'ster van Bethlehem', heeft een opvallende vorm die voor elk boeket een toevoeging is. Met zijn heldere blauwe kleuren en unieke vorm is de Oxypetalum een echte eyecatcher.

De Oxypetalum ruikt ook nog eens heerlijk. De heerlijke zoete geur doet denken aan jasmijn. Hierdoor is de Oxypetalum niet alleen geliefd bij bloemisten die gaan voor de mooiste creaties, maar ook bij klanten die gewoon op zoek zijn naar een bijzondere bloem die lekker

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Oxypetalum is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in veldboeketten en Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Oxypetalum in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Oxypetalum. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Oxypetalum. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Oxypetalum, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer