Ozothamnus

(Zeerozemarijn)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Ozothamnus

  • Kleurenpracht
    De Ozothamnus is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, roze en paars.
  • Stijlvolle toepassingen
    Met de delicate bloemen en zachte textuur van de Ozothamnus voegt deze bloem een vleugje verfijning en subtiliteit toe aan elke setting.
  • Symbolische betekenis
    De Ozothamnus staat symbool voor harmonie en het koesteren van waardevolle relaties. Een mooie bloem om vriendschappen mee te vieren!

Alles over de Ozothamnus

Heb je de Ozothamnus al in je assortiment? Nee? Dat is het heroverwegen waard! Deze Australische bloem is namelijk een absolute aanwinst voor je winkel. De Ozothamnus, ook wel bekend als de 'zeerozemarijn', is een bijzondere en unieke bloem die een frisse uitstraling geeft aan elk boeket of bloemenarrangement.

De Ozothamnus is beschikbaar in verschillende kleuren, van wit tot roze en paars, en heeft een lange houdbaarheid. Bovendien is de bloem goed te combineren met andere bloemen en groen, waardoor je je creativiteit helemaal de vrije loop kan laten gaan. Een perfecte vuller voor verschillende boeketten. Wil je de klant nog langer laten genieten van deze bloem? De Ozothamnus laat zich ook goed drogen. Kortom: de kleine bloemetjes van de Ozothamnus bieden je klanten iets bijzonders en vernieuwends.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Ozothamnus is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt als opvuller in verschillende boeketten en in corsages. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Ozothamnus in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Ozothamnus. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer