Paeonia

(Pioenroos)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Paeonia

  • Kleurenpracht

    De Paeonia is verkrijbaar in een groot aantal hoeveelheid kleuren, variërend in tinten van wit, geel, roze, rood tot paars.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Paeonia is een veelzijdige bloem met stijvolle toepassing. Het voegt een vleugje elegantie en schoondheid toe aan elke setting.

  • Symbolische betekenis

    De Paeonia staat symbool voor liefde, romantiek, geluk en voorspoed. De Paeonia is een bloem die geluk en positieve energie brengt.

Alles over de Paeonia

In de winter en in het vroege voorjaar zijn ze er al, maar zodra de zomer in zicht komt, barst het pioenenseizoen echt los. De Paeonia, ook wel bekend als de pioen, is een populaire klassieker.

Het kleurenpalet van de Paeonia is als een snoepwinkel: zoveel moois om uit te kiezen... Van deze bloem zijn vroeg-, midden-en laatbloeiende soorten. En de Paeonia kent een waanzinnige variatie aan bloemtypes: van dubbelbloemig tot enkelbloemig en van gevuld bolvormig tot half gevuld. En je er is volop keuze in kleuren en geuren.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Paeonia is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in bruidsboeketten, monoboeketten en romantische boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Paeonia in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Paeonia. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Paeonia. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Paeonia, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer