Papaver

(Klaproos)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Papaver

  • Kleurenpracht
    De Papaver komt in verschillende kleuren voor waaronder oranje, roze en geel
  • Stijlvolle toepassingen
    De Papaver is een prachtige bloem met tere bloemblaadjes. Met zijn elegante vormen en levendige kleuren voegt de Papaver een romantisch en betoverend element toe aan bloemstukken. De zaaddozen van de Papaver Somniferum zijn vers mooi maar ook goed te drogen.
  • Symbolische betekenis
    De Papaver staat symbool voor rust en vrede. De Papaver wordt vaak gebruikt om veteranen en slachtoffers van oorlog te eren.

Alles over de Papaver

Overweeg dan eens de prachtige Papaver! De Papaver is verkrijgbaar als bloem maar ook als zaaddoos.

De Papaver is een bloem met mooie symboliek. De soort staat bekend om zijn grote, opvallende bloemen in verschillende kleuren, zoals oranje, geel en roze. De Papaver Somniferum heeft prachtige dikke decoratieve zaaddozen.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De bloemen van de Papaver, of de zaaddozen van de Papaver Somniferum, zijn prachtig om te gebruiken in boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Papaver in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Papaver. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Papaver. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Papaver, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer