Phlomis

(Brandkruid)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Phlomis

  • Kleurenpracht
    De Phlomis is beschikbaar in twee kleuren geel en en roze.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Phlomis heeft compacte buisvormige bloemhoofdjes die op verschillende hoogtes in een kransje om de steel heen groeien.
  • Symbolische betekenis
    De Phlomis staat symbool voor vreugde, optimisme en geluk door de opvallende kleur van deze bloem.

Alles over de Phlomis

De Phlomis wordt ook wel Brandkruid genoemd. De Phlomis heeft bloemen die in een krans rondom en in etages aan de steel bloeien.i

Het brandkruid, ook wel bekend als Phlomis russeliana, is een vaste plant die inheems is in Centraal-Azië en Zuidoost-Europa. Het heeft prachtige, geeloranje bloemen die bloeien in de lente en de zomer en veel bijen en vlinders aantrekken.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Phlomis in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Phlomis. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Phlomis. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Phlomis, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer