Protea

(Suikerbos)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Protea

  • Kleurenpracht
    De Protea is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit,roze en rood.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Protea is een echte blikvanger in elk boeket of arrangement. Met zijn unieke vormen en opvallende bloeiwijzen voegt de Protea een exotisch en indrukwekkend element toe.
  • Symbolische betekenis
    De Protea staat symbool voor volharding en het overwinnen van uitdagingen. De naam protea werd geïnspireerd door de Griekse mythologie. De zoon van de zeegod... Poseidon Proteus stond bekend om zijn wijsheid. Hij wist alle dingen, van verleden tot heden en toekomst, maar hij wilde zijn kennis niet met anderen delen. Om niet gepakt te worden door degenen die zijn inzichten zochten, veranderde hij van gedaante en ontsnapte. De protea is naar hem genoemd, vanwege zijn vele vormen en kleuren.

Alles over de Protea

Ben je nog op zoek naar een exotische en unieke bloem die opvalt in elk bloemstuk? Dan moet je bij de Protea, of wel Suikerbos vanwege zijn zoete nectar, zijn.

De Protea valt voornamelijk op door de grote bloemen met een complexe structuur en kleurrijke bladeren.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Protea is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt als eyecatcher in gemengde boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Protea in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Protea. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Protea. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Protea, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer