Salvia

(Salie)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Salvia

  • Kleurenpracht
    De Salvia is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals paars, blauw, roze en wit.
  • Stijlvolle toepassingen
    Met zijn prachtige bloemen en aromatische bladeren voegt de Salvia een mooie en geurige touch toe aan elke setting.
  • Symbolische betekenis
    De Salvia staat symbool voor wijsheid, genezing en bescherming.

Alles over de Salvia

Als je op zoek bent naar een felgekleurde en geurige plant om toe te voegen aan je assortiment, dan is de Salvia, ook wel bekend als Salie, net wat voor jou. Deze prachtige plant staat bekend om zijn opvallende bloemen en heerlijke geur, waardoor het super geschikt is voor tuinen en boeketten.

De Salvia is een plant die gemakkelijk te verzorgen is en goed gedijt in zowel de volle zon als in de halfschaduw. Hij bloeit rijkelijk in de zomer en herfst met bloemen in verschillende tinten, waaronder paars, rood, roze, blauw en wit. De geur van de Salvia is ook een pluspunt, omdat het bekend staat om zijn ontspannende en rustgevende eigenschappen.

De Salvia is een veelzijdige plant die in verschillende soorten en maten verkrijgbaar is. Sommige soorten zijn geschikt voor gebruik in de tuin, terwijl andere beter geschikt zijn voor gebruik in bloemstukken en boeketten. Het is ook een geweldige plant om te gebruiken als achtergrond voor andere bloemen, omdat deze bloem een mooie hoogte kan bereiken en een mooie structuur heeft.

Kortom, de Salvia is een prachtige en veelzijdige plant die zeker een plekje verdient in je bloemistenaanbod. Bied deze kleurrijke en geurige plant aan je klanten aan en ze zullen er zeker van genieten!

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Salvia is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in boeketten of als droogbloem. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Salvia in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Salvia. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer