Skimmia

(Skimmia)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Skimmia

  • Kleurenpracht
    De Skimmia bloemknoppen en bloemetjes in de kleuren wit, lichtgroen en rood, warmrood. De bessen van de Skimmia zijn helderrood. Het blad van de Skimmia is donkergroen.
  • Stijlvolle toepassingen
    Een Skimmia heeft een cluster van kleine bloemknoppen, bloemetjes of bessen aan het einde van een houtige steel met daar omheen stevig groen blad.
  • Symbolische betekenis
    De Skimmia geeft kleur aan herfst, kerst winter en voorjaar.

Alles over de Skimmia

De Skimmia: prachtige karakteristieke clusters van bloemknoppen, bloemetjes en een heerlijke geur in tinten van wit, roze of rood. De Skimmia wordt veel gebruikt voor het creëren van prachtige arrangementen in de winterperiode.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Skimmia is een veelzijdige bloem die vaak wordt gebruikt in bloemwerk. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Skimmia in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Skimmia. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Skimmia. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Skimmia, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer