Tagetes

(Afrikaantje)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Tagetes

  • Kleurenpracht
    Tagetes is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals geel, oranje, rood en wit.
  • Stijlvolle toepassingen
    Met de levendige kleuren en weelderige bloei van de Tagetes voegt deze bloem een vrolijk en kleurrijk element toe aan elk boeket.
  • Symbolische betekenis
    De Tagetes staat symbool voor positieve energie en kunnen dienen als een symbool van optimisme en blijdschap.

Alles over de Tagetes

Als je op zoek bent naar een kleurrijke en geurige plant om toe te voegen aan je assortiment, dan is de Tagetes een geweldige optie! Deze prachtige plant staat bekend om zijn heerlijke geur en felle bloemen. Hierdoor is deze bloem een blikvanger in elk boeket.

De Tagetes, ook wel bekend als de Afrikaantje, is een gemakkelijk te verzorgen plant die goed groeit in de volle zon of in de halfschaduw. Hij bloeit rijkelijk in de zomer en herfst met bloemen in allerlei tinten, denk aan oranje, geel en rood. De geur van de Tagetes is ook heel bijzonder.

Naast zijn schoonheid en geur, is de Tagetes ook een waardevolle toevoeging aan boeketten en bloemstukken. De bloemen hebben een lange houdbaarheid en blijven mooi, zelfs als ze zijn geplukt. Ze zijn perfect om te gebruiken in herfst- en winterboeketten.

De Tagetes is een opvallende plant die zeker een plekje verdient in je assortiment. Bied deze kleurrijke en geurige plant aan in je mooiste creaties en laat je klanten genieten!

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Tagetes is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in zomerboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Tagetes in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Tagetes. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de . Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de , zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer