Tanacetum

(Boerenwormkruid)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Tanacetum

  • Kleurenpracht
    De Tanacetum is meestal geel van kleur. De gele bloemen stralen vrolijkheid en optimisme uit.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Tanacetum heeft een unieke uitstraling door zijn kleine gele bloemen die in dichte clusters groeien.
  • Symbolische betekenis
    De Tanacetum staat symbool voor moed en vastberadenheid. Het staat voor het overwinnen van obstakels en het doorzetten in moeilijke tijden.

Alles over de Tanacetum

Maak kennis met de Tanacetum, een mooie vrolijke bloem die meteen in het oog springt.

De Tanacetum, ook wel bekend als Boerenwormkruid, is een bloem die zich kenmerkt door kleine bloemen in de vorm van een bolletje. Deze bloemsoort is verkrijgbaar in heldere kleuren zoals geel en oranje. De bloem komt oorspronkelijk uit Europa en Azië en wordt vaak gebruikt in boeketten vanwege zijn vrolijke uitstraling. Heb je iets te vieren, bijvoorbeeld een verjaardag of een jubileum? Dan gebruik je de Tanacetum!

Wat de Tanacetum zo bijzonder maakt, is dat de bloem een lange houdbaarheid heeft. Dit betekent dat je klanten langer kunnen genieten van de kleurrijke en vrolijke uitstraling van deze bloem.

Kortom, de Tanacetum is een veelzijdige en kleurrijke bloem die perfect is voor bloemisten die op zoek zijn naar een bloem met een opvallende uitstraling en lange houdbaarheid.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Tanacetum is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in vrolijke boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Tanacetum in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Tanacetum. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Tanacetum. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Tanacetum, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer