Veronica

(Ereprijs)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Veronica

  • Kleurenpracht
    De Veronica is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, roze, paars en wit.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Veronica is een verfijnde bloem met een speelse stijl, gekenmerkt door zijn slanke bloemaren en levendige kleuren.
  • Symbolische betekenis
    De Veronica staat symbool voor loyaliteit, standvastigheid en hoop. Het is een geliefde bloem bij het vieren van sterke banden en het uiten van waardering.

Alles over de Veronica

De Veronica, ook wel Ereprijs genoemd, is een kleine, tere bloem die vaak over het hoofd wordt gezien, maar die toch heel bijzonder is. Het is een meerjarige plant die bloeit van de lente tot de herfst. De Ereprijs heeft kleine bloemetjes en staan in lange, smalle trossen bovenop slanke stengels. Ze zijn verkrijgbaar in blauw, paars, roze en wit.

De Ereprijs staat symbool voor bescheidenheid, nederigheid en trouw, ideaal voor huwelijksbloemen of bloemen voor een dierbare vriend of familielid. De bloemen hebben een delicate uitstraling en zijn ideaal voor het toevoegen van textuur aan boeketten en arrangementen. Omdat de bloem redelijk subtiel is, wordt hij vaak gebruikt als aanvulling op andere bloemen.

De bloem is een gemakkelijke plant om te kweken, en kan zowel in de volle zon als in de schaduw gedijen. De plant heeft niet veel water nodig en groeit goed in verschillende bodemtypen.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Veronica is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in bruidsboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Veronica in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Veronica. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Veronica. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Veronica, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via [email protected] .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer