Veronica

(Ereprijs)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Veronica

  • Kleurenpracht

    De Veronica is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, roze, paars en wit.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Veronica is een verfijnde bloem met een speelse stijl, gekenmerkt door zijn slanke bloemaren en levendige kleuren. Er zijn verschillende bloeiwijzen: een aar met kleine bloemetjes, een aar met aan het uiteinde een kam en een aar waarbij het uiteinde er uitziet als een soort pluim doordat meerdere aren met bloemetjes als kransjes om het uiteinde van de steel dicht bij elkaar groeien.

  • Symbolische betekenis

    De Veronica staat symbool voor loyaliteit, standvastigheid en hoop.

Alles over de Veronica

De Veronica, ook wel Ereprijs genoemd, is een lange sslanke rechte steel met aan het uiteinde een aar met kleine bloemetjes. Er zijn cultivars met een kam aan de top van de aar. De bloemen hebben een opvallende uitstraling en zijn ideaal voor het toevoegen van textuur aan boeketten en arrangementen.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Veronica is een prachtige bloem die veel wordt gebruikt in boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Veronica in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Veronica. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Veronica. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Veronica, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer