Viburnum opulus roseum

(Sneeuwbal)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Viburnum opulus roseum

  • Kleurenpracht

    De Viburnum opulus roseum is lichtgroen.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Viburnum opulus roseum heeft een charmante en delicate uitstraling. De bloemen vormen kleine, ronde clusters die lijken op compacte sneeuwballen.

  • Symbolische betekenis

    De Viburnum opulus roseum staat symbool voor fragiliteit en kwetsbaarheid, en herinnert ons eraan om voorzichtig en respectvol met anderen om te gaan.

Alles over de Viburnum opulus roseum

De bloemen van de Viburnum opulus roseum zijn bolvormig en hebben een zachte, delicate uitstraling. Viburnum opulus roseum wordt meestal sneeuwbal genoemd, verwijzend naar de ronde vorm van de bloemtros. Een prachtige bloeier die je kunt herkennen aan de geur en de grote bollen.

De groene bloemen van deze soort worden vaak geassocieerd met zuiverheid, onschuld en schoonheid, waardoor ze een populaire keuze zijn in boeketten, voor bruiloften en andere feestelijke gelegenheden.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Viburnum opulus roseum is een prachtige bloem waarvan de piek van beschikbaarheid in het voorjaar ligt.Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Viburnum opulus roseum in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Viburnum opulus roseum. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Viburnum opulus roseum. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Viburnum opulus roseum, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer