Zantedeschia

(Calla)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Zantedeschia

  • Kleurenpracht

    De Zantedeschia is verkrijgbaar in allerlei kleuren, zoals wit, roze, geel, oranje, rood en paars.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Zantedeschia is een elegante bloem met sierlijke trechtervormige bloemen en slanke stelen. De bloemen voegen een verrassend element toe in boeketten en bloemstukken.

  • Symbolische betekenis

    De Zantedeschia staat symbool voor elegantie.

Alles over de Zantedeschia

Als bloemist ben je altijd op zoek naar verschillende bloeiwijzen om je boeketten en arrangementen mee te maken. Eén bloem die niet mag ontbreken in je collectie is de Zantedeschia, oftewel de Callalelie.

De Callalelie staat symbool voor zuiverheid, onschuld en schoonheid, wat het een perfecte keuze maakt voor huwelijksbloemen en andere vieringen. Als bloemist is het belangrijk om te onthouden dat alle delen van de plant giftig zijn en dat je daarom ook voorzichtig moet zijn met deze bloem. Met zijn elegante uitstraling en rijke symboliek is de Callalelie een onmisbare bloem voor elke bloemist.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Zantedeschia is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Zantedeschia in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Zantedeschia. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Zantedeschia. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Zantedeschia, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer