Terug naar overzicht

Ons concept is toekomstbestendig omdat het past in de tijdsgeest

In april dit jaar opende Eglantine haar eigen bloemenwinkel ‘Xanadu Flowers’ in Floreffe (België). Naast een bloemenwinkel is het een totaalconcept met een eigen bloementuin, festivals en eventsbloemwerk. “Naast de lancering van onze winkel hebben we dit jaar heel wat uitgestelde huwelijken gehad. Evenementen doe ik al vier jaar en dit gedeelte loopt intussen heel goed zodat ik het deeltijd kan combineren met de winkel.”

"De ideale klant is voor mij de klant die vertrouwen heeft in mijn werk en carte blanche geeft."
Eglantine Blanckaert
Florist en oprichter van Xanadu Flowers

“Op dit moment is het vrij rustig maar we hebben er alle vertrouwen in. Ondertussen ontdekken veel nieuwe mensen ons. We proberen maximaal ecologisch en duurzaam te denken. Lokale kunstenaars en ontwerpers krijgen bij ons een platform, dat zorgt ervoor dat je altijd nieuwe dingen kan ontdekken. Ik hou van veldboeketten en van de ‘bohemian’ stijl omdat het levendig en naturel oogt en niet omdat het trendy is. Als jonge bloemist richt ik me niet alleen op een jonger publiek maar vooral op mensen die onze waarden, ideologie en smaak delen. Elke bloemist droomt van klanten die houden van mooie dingen zonder meteen naar de prijs te kijken.”

Abonneer je op het magazine

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws, events en interessante updates?

Abonneer

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer