Ammi

(Witte dille)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Ammi

  • Kleurenpracht

    Ammi komt voornamelijk voor in een klassieke witte kleur, wat een gevoel van puurheid en frisheid uitstraalt.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Ammi heeft stijlvolle toepassingen. Vanwege haar tere bloemetjes en fijne bladeren is de Ammi perfect als opvulling in een boeket.

  • Symbolische betekenis

    De Ammi staat symbool voor zuiverheid, elegantie en delicatesse. De fijne structuur plus deze symboliek maken de bloem perfect als opvulling in bijvoorbeeld bruidsarrangementen.

Alles over de Ammi

Met zijn delicate uitstraling en weelderige witte bloemschermen voegt de Ammi een vleugje romantiek toe aan ieder boeket. De fijne kantachtige structuur van de bloemen creëert een luchtige en sierlijke uitstraling.

Ze zorgen voor een echt zomergevoel door de associatie met bermen die volop in bloei staan.

Of je nu een bruidsboeket, een mooi tafelarrangement of een alledaags boeket wil maken, met de tijdloze schoonheid van de Ammi zit je goed.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Ammi is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in bijzondere boeketten, zoals bruidsboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Ammi in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Ammi. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Ammi. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Ammi, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer