Baptisia australis

(Valse Indigo)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Baptisia australis

  • Kleurenpracht

    De Baptisia australis is verkrijgbaar in een blauwgrijze/indigoblauwe kleur.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Baptisia australis is een vrolijke bloem. De steel is gevuld met verschillende kleine paars-blauwe bloemetjes.

  • Symbolische betekenis

    De Baptisia australis symboliseert kracht en veerkracht dankzij zijn stevige structuur en diepgewortelde groei, en staat ook voor rust en harmonie door zijn prachtige blauwe bloemen.

Alles over de Baptisia australis

Wij willen jullie graag voorstellen aan de Baptisia Australis, een prachtige en veelzijdige bloem die zeker niet mag ontbreken in jullie assortiment. Deze vaste plant, ook wel bekend als blauwe indigo, heeft indrukwekkende bloemtrossen die een ware eyecatcher zijn in boeketten en bloemstukken. De Baptisia lijkt een beetje op de Monnikskap (Aconitum)

De Baptisia Australis staat vooral bekend om zijn prachtige blauw-paarse kleur, die echt tot zijn recht komt in een mooi boeket. Maar ook de witte en gele varianten zijn erg mooi en geven een bijzondere touch aan je boeketten. De bloemen groeien in lange trossen en zijn daardoor perfect geschikt om hoogte en structuur te geven aan een boeket.

Niet alleen is de Baptisia Australis een mooie bloem, maar hij is ook nog eens erg gemakkelijk in gebruik. De plant is namelijk sterk en heeft weinig verzorging nodig, waardoor hij ideaal is voor zowel beginners als ervaren bloemisten. En het beste van alles is dat de bloem lang mooi blijft, wat betekent dat jullie klanten extra lang kunnen genieten van hun bloemen.

Of je nu een romantisch boeket wilt maken of juist een modern, strak bloemstuk, met de Baptisia Australis kun je alle kanten op. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij zijn ervan overtuigd dat deze prachtige bloem een waardevolle aanvulling zal zijn op jullie assortiment.

Wacht dus niet langer en voeg de Baptisia Australis toe aan jullie collectie. Ontdek zelf de schoonheid en veelzijdigheid van deze prachtige bloem en creëer de meest fantastische creaties voor je klanten.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Baptisia australis in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Baptisia australis. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Baptisia australis. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Baptisia australis, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer