Bouvardia

(Bouvardia)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Bouvardia

  • Kleurenpracht

    Bouvardia is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals wit, roze, rood en zalm.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Bouvardia is een plant met prachtige kleine bloemetjes. Door de elegante uitstraling is de Bouvardia een verfijning in boeketten.

  • Symbolische betekenis

    De Bouvardia staat symbool voor enthousiasme, passie en dankbaarheid.

Alles over de Bouvardia

De Bouvardia is veelzijdig en lange houdbaarheid. Zijn kleine, buisvormige bloemen in verschillende kleuren, waaronder wit, roze, rood en zalm, voegen een subtiel contrast en textuur toe aan arrangementen.

Bruiloften en jubilea zijn perfecte gelegenheden om Bouvardia te gebruiken, omdat het de liefde, passie en het enthousiasme van de viering symboliseert. Daarnaast is deze bloem ook een geweldige keuze voor het samenstellen van boeketten om iemand op te vrolijken of om een speciaal moment te vieren.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Bouvardia is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in vrolijke bloeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Bouvardia in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Bouvardia. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Bouvardia. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Bouvardia, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer