Callistephus

(Zomeraster)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Callistephus

  • Kleurenpracht
    Callistephus is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder paars, roze, blauw, rood en wit.
  • Stijlvolle toepassingen
    De weelderige bloemen en opvallende kleuren van de Callistephus voegen een levendig en vrolijk element toe aan bloemstukken.
  • Symbolische betekenis
    De Callistephus staat symbool voor een gevoel van opwinding en blijdschap, waardoor het een ideale bloem is om een positieve sfeer te creëren.

Alles over de Callistephus

Breng kleur en vreugde in het leven van je klanten met de prachtige Callistephus, beter bekend als de zomeraster. Deze prachtige bloem met een stervormige bloemblaadjes komt in een breed scala van kleuren, waaronder paars, roze, wit, rood en blauw. De naam Callistephus komt van het Griekse woord 'kallos', wat schoonheid betekent, en 'stephos', wat krans betekent. De Callistephus doet zijn naam eer aan.

De zomeraster is een populaire keuze voor boeketten en andere arrangementen, omdat deze bloem een speelse en elegante uitstraling heeft.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Callistephus is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in vrolijke boeketten en als mono bos. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Callistephus in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Callistephus. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Callistephus. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Callistephus, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer