Campanula

(Klokje)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Campanula

  • Kleurenpracht

    De verschillende tinten blauw, paars, wit en roze van de Campanula voegen schoonheid en vrolijkheid toevoegd aan een boeket.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Campanula heeft een charmante uitstraling. De bloem heeft trompetvormige bloemblaadjes die een klokvormige bloem vormen.

  • Symbolische betekenis

    De Campanula staat symbool voor dankbaarheid, nederigheid en eeuwige liefde.

Alles over de Campanula

De Campanula, een prachtige plant met klokvormige bloemetjes die elk boeket elegant kan maken. Wat de Campanula zo bijzonder maakt zijn natuurlijk alle trosjes met klokvormige bloemetjes die de bloem onderscheiden. De Campanula is goed te gebruiken om een romantische sfeer neer te zetten in een boeket en is verkrijgbaar in een aantal kleuren, waaronder blauw, paars, roze en wit.

Kortom, de Campanula is een klassieker die je eigenlijk in je assortiment moet hebben. Maak de mooiste creaties met deze bloem en laat je klanten genieten van deze fantastische bloem.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Campanula is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in Paasboeketten en voorjaarsboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Campanula in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Campanula. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Campanula. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Campanula, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer