Eremurus

(Vossenstaartlelie)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Eremurus

  • Kleurenpracht
    Eremurus is verkrijgbaar in verschillende kleuren, variërend van zachte pasteltinten zoals roze en crème tot levendige en heldere tinten zoals geel en oranje.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Eremurus voegt een stijlvolle touch toe aan bloemstukken en boeketten met haar lange stelen en pluimen. Hierdoor is het een ideale keuze om eruit te laten springen.
  • Symbolische betekenis
    De Eremurus staat symbool voor moed en trots, dankzij haar rechte en stevige stelen.

Alles over de Eremurus

De Eremurus oftewel de Naald van Cleopatra, doet zijn naam eer aan. Deze unieke bloem is een ware blikvanger en zorgt gegarandeerd voor een wow-effect. De lange, slanke bloemstengels dragen bloemtrossen. Ze worden ook wel Woestijnkaarsen genoemd, lange kaarsen dus!

De Eremurus komt oorspronkelijk uit Centraal-Azië. Het is een vaste plant die in de lente en zomermaanden als snijbloem verkrijgbaar is. Met de felle kleuren geeft de bloem daarnaast ook nog eens een lekkere zomerse uitstraling!

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Eremurus is een prachtige bloem die wordt gebruikt in luxe boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Eremurus in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Eremurus. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Eremurus. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Eremurus, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer