Gillenia Trifoliata

(Driebladige braakwortelspirea)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Gillenia Trifoliata

  • Kleurenpracht
    De Gillenia Trifoliata staat bekend om zijn witte kleur.
  • Stijlvolle toepassingen
    De bloemblaadjes van de Gillenia Trifoliata hebben een fijne textuur en zijn vaak lichtjes omgekruld, waardoor de bloem een speels en luchtig uiterlijk krijgt.
  • Symbolische betekenis
    De Gillenia Trifoliata staat symbool voor schoonheid en subtiliteit. Dat komt mede door de delicate bloemblaadjes en de elegante vorm van de Gillenia Trifoliata.

Alles over de Gillenia Trifoliata

Een sierlijke bloem met in de vroege zomer kleine, maar talrijke witte sterachtige bloempjes. De Gillenia Trifoliata, ook wel de driebladige braakwortelspirea, is een eyecatcher in je winkel.

De bladeren van de driebladige braakwortelspirea zijn ook opvallend mooi. Ze zijn groen en hebben een unieke, driebladige vorm die je eigenlijk nooit echt ziet bij andere planten.

Deze bloem voegt een luchtig element toe aan een romantisch boeket. Mooi in combinatie met roze, rode en andere witte bloemen. Een aanwinst voor je winkel!

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Gillenia Trifoliata is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt als luchtige opvulling romantische boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Gillenia Trifoliata in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Gillenia Trifoliata. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Gillenia Trifoliata. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Gillenia Trifoliata, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer