Gloriosa

(Klimlelie)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Gloriosa

  • Kleurenpracht
    De Gloriosa heeft verschillende tinten, waarbij sommige ook tweekleurige: rood-gele bloemblaadjes hebben, wat een visueel effect creëert.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Gloriosa heeft een unieke vorm, met puntige bloemblaadjes. Dit geeft de Gloriosa een opvallende en verfijnde uitstraling.
  • Symbolische betekenis
    De Gloriosa staat symbool voor schoonheid, gratie en liefde. De bloem wordt ook vaak gezien als een symbool van pracht en glorie, vandaar de naam Gloriosa.

Alles over de Gloriosa

Als bloemist kun je niet anders dan verliefd worden op de Gloriosa, een bloem met een exotische uitstraling. Een ware lust voor het oog! De Gloriosa, ook wel de Klimlelie, is een klimplant die oorspronkelijk uit Afrika komt, maar die tegenwoordig over de hele wereld wordt gekweekt vanwege zijn opvallende, prachtige verschijning.

De Gloriosa staat voor passie, schoonheid en trots. Vandaar dat de bloem vaak wordt gebruikt bij romantische gelegenheden. De Gloriosa is een unieke bloem die met een treffende naam. Het mooie uiterlijk in een boeket, gecombineerd met de symbolische betekenis, maakt deze bloem een gewilde keuze voor diegenen die streven naar een unieke en betekenisvol boeket. Sommige varianten hebben tweekleurige bloemblaadjes, extra bijzonder!

Geef je winkel een mooie exotische uitstraling door de Gloriosa in je assortiment op te nemen.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Gloriosa is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in monoboeketten of veldboeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Gloriosa in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Gloriosa. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Gloriosa. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Gloriosa, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer