Grevillea

(Australische zilvereik)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Grevillea

  • Kleurenpracht
    De bloemblaadjes van de Grevillea hebben een aantal kleuren, waaronder rood, oranje, geel, roze en wit.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Grevillea valt op door zijn unieke bloemvorm en structuur. De bloem bestaat uit clusters van fijne, buisvormige bloemen.
  • Symbolische betekenis
    De Grevillea staat symbool voor veerkracht en doorzettingsvermogen. De Grevillea is in staat om te gedijen in verschillende tropische omstandigheden, zelfs in droge en uitdagende klimaten.

Alles over de Grevillea

Op zoek naar een veelzijdige bloem die er ook nog eens exotisch uitziet? Dan is de Grevillea, ook wel de Australische zilvereik genoemd, een geweldige keuze met zijn ongebruikelijke bloemvormen. Iedereen die van bijzonder of opvallend houdt, valt op deze bloem.

De bloemen zijn rijkelijk verspreid over de takken en dat zorgt voor een speels uiterlijk.Bovendien hebben veel Grevilleabloemen een heel goede houdbaarheid. Als je boeketten een levendig en exotisch accent nodig hebben, is dit de juiste toevoeging.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Grevillea is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in feestelijke boeketten. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Grevillea in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Grevillea. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Grevillea. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Grevillea, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer