Iberis

(Scheefbloem)

We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van deze bloem. Check dit bij jouw leverancier.

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Iberis

  • Kleurenpracht

    De Iberis heeft een mooie helderwitte kleur.

  • Stijlvolle toepassingen

    De Iberis heeft mooie schermvormige bloemen.

  • Symbolische betekenis

    De Iberis staat voor evenwichtigheid.

Alles over de Iberis

Ben je opzoek naar een bloem waar je helemaal mee los kan gaan in je boeketten? Dan hoef je niet meer verder te zoeken: de Iberis, ook wel bekend als de witte scheefbloem is een perfecte bloem voor jouw assortiment en een mooie aanvulling in alle soorten boeketten.

De Iberis is een vaste plant met bloemen in verschillende tinten wit. Deze bloemen groeien in dichte trossen en zorgen daarmee voor een prachtig volle uitstraling. En niet alleen dat, de Iberis is ook nog eens erg sterk en heeft weinig verzorging nodig. Het is daarom een bloem die perfect is voor het maken van boeketten die wat langer mooi moeten blijven.

Of je nu een romantisch boeket wilt samenstellen of juist een modern, strak bloemstuk, met de Iberis voeg je altijd iets bijzonders toe. De Iberis is een absolute must-have is voor elke bloemist die houdt van mooie, verrassende creaties.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Iberis in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Iberis. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Iberis. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Iberis, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer