Kalanchoe

(Kalanchoe)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Kalanchoe

  • Kleurenpracht
    Kalanchoe is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder rood, oranje, geel, roze en wit.
  • Stijlvolle toepassingen
    Kalanchoe, een populaire kamerplant, maar ook als snijbloem zijn er stijlvolle toepassingen. Met zijn weelderige bloemen en dikke, vlezige bladeren voegt Kalanchoe een speels en levendig element toe aan interieurs.
  • Symbolische betekenis
    De Kalanchoe staat symbool voor vreugde, vitaliteit en duurzaamheid, vanwege de levendige kleuren en dikke bladeren.

Alles over de Kalanchoe

De Kalanchoe is van origine een prachtige vetplant met mooie bloemen in verschillende kleuren, zoals rood, roze, oranje, geel en wit. Het is een sterke bloem die een luchtzuiverende werking heeft.

Deze bloem is niet alleen mooi, maar ook veelzijdig. Het kan zowel in een boeket als in een bloemstuk worden gebruikt, en is geschikt voor zowel binnen- als buitenplaatsing. Door zijn lange bloeitijd kan je klant extra lang genieten van de Kalanchoe. Daarnaast is de keuze reuze, aangezien er wel meer dan 150 soorten soorten bestaan.

Kortom, de Kalanchoe is een fantastische bloem die niet mag ontbreken in jouw bloemenassortiment.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Kalanchoe is een prachtige huiskamerplant, maar de bloemen kun je ook gebruiken in een vrolijk boeket. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Kalanchoe in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Kalanchoe. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Kalanchoe. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Kalanchoe, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer