Lathyrus

(Pronkerwt)
J
F
M
A
M
J
J
A
S
O
N
D

Filter op kleur


We hebben geen zicht op de beschikbaarheid van cultivars. Check dit altijd bij jouw leverancier.

Wat je moet weten als bloemist over de Lathyrus

  • Kleurenpracht
    De Lathyrus is in een groot aantal kleuren verkrijgbaar, de meest voorkomende zijn: roze, paars en wit.
  • Stijlvolle toepassingen
    De Lathyrus staat bekend om zijn levendige kleuren, waardoor het een opvallende aanvulling is op boeketten en bloemstukken.
  • Symbolische betekenis
    De Lathyrus staat symbool voor vriendschap en genegenheid, waardoor het een populaire keuze is voor cadeaus aan dierbaren.

Alles over de Lathyrus

De Lathyrus, ook wel Pronkerwt genoemd, is een tedere en lieve bloem. De fragiele uitstraling en de geur van deze bloem maakt deze soort een bijzondere. Niet voor niets is dit aroma geliefd bij parfumhuizen!

De Lathyrus doet het goed in een monoboeket, pronkend op hun ranke stengels, of als mooie aanvulling in een boeket. De romantische uitstraling maakt deze bloem geliefd op bruiloften en in bruidsboeketten. Deze bloem staat niet voor niets voor zachtaardigheid! De zoete geur in combinatie met de zachte en stralende kleuren maakt Lathyrus heel romantisch; perfect voor de lentebruid! De tweede naam van deze bloem is ‘odoratus’ en die verwijst natuurlijk naar de bijzondere geur.

Verkoopinspiratie voor de bloemist

De Lathyrus is een prachtige bloem die vaak wordt gebruikt in bruidsboeketten en romantische bloemstukken. Je vindt hier meer inspiratie.

Verkoopadvies voor de bloemist

Verkoopadvies voor de Lathyrus in de winkel

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen op de Lathyrus. Denk aan het maken van arrangementen, een boeket, een mono-boeket of drogen.

Presentatie

Duurzaamheid

Veelzijdigheid

Betekenis

Bij het kiezen van het juiste boeket is het belangrijk om rekening te houden met de betekenis van de Lathyrus. Ideaal voor speciale gelegenheden. Lees de betekenis van de bloem onder 'Productinformatie'.

Geef verzorgingstips

Geef advies over het verzorgen van de Lathyrus, zodat de klant weet hoe hij of zij de bloemen zo lang mogelijk vers kan houden. Lees de verzorgingstips onder 'Verzorging' voor het beste advies.

Inspirerende verhalen van kwekers, bloemisten en experts

De campagne ‘365 dagen bloemen’ is een initiatief van de promotiecommissie 365 dagen bloemen. Ruim 1.800 kwekers uit 15 verschillende landen maken dit mogelijk. Zij telen ruim 150 verschillende bloemen, die het gehele jaar door worden gepromoot op basis van de beschikbaarheidsdata van Royal FloraHolland. De doelstelling van de campagne ‘365 dagen bloemen’ is het samen ontwikkelen van verkoopkansen voor de bloemist.

Samenwerken? We zijn bereikbaar via hello@365daysofflowers.com .

Disclaimer en gebruiksvoorwaarden
Abonneer op campagne van 365 dagen bloemen en ontvang gratis ons magazine.
Abonneer